петак, 11. јануар 2008.

Писмо подршке др Шешеља

Писмо подршке др Шешеља
24. децембар 2007.

Браћо Срби и сестре Српкиње, драги пријатељи,

сви они којима је отаџбина на срцу знају да су предстојећи председнички избори једна од најважнијих политичких битака за Србију. Ови председнички избори питање су опстанка нације – хоћемо ли имати државу или не? Избори за председника Србије одлучиће судбину Косова и Метохије, одлучиће хоће ли Србија и даље бити окупирана, а политички намесници окупатора називати се демократским лидерима, или ће грађани Србије искористити прилику да изаберу председника који баштини слободарске идеје, који Србију воли више од свега и који неће служити окупатору, већ само свом народу.

Чак и ја, физички далеко од отаџбине, осећам колико је народ у Србији жељан промена, колико људи траже поштеног човека на месту председника Србије и колико је важно да Србија добије на свом челу човека који ће чувати њену територијалну целокупност, помагати српском народу западно од Дрине и Дунава, сарађивати са пријатељима у свету и одбити да испуњава антисрпске налоге западних сила.

Срећом, Србија данас има моћне пријатеље у свету који су у стању и који желе да помогну Србији и српском народу и тај део слободољубивог човечанства који се супротставља америчком тоталитаризму јесте председник нама братске и пријатељске Русије Владимир Владимирович Путин. Србија је у Владимиру Путину добила моћног заштитника и великог пријатеља. Зато и ми Срби, као и сви остали грађани Србије, морали бисмо да изаберемо оне представнике државне власти који ће у Русији пронаћи највећег пријатеља и кључног савезника, оне који ће умети да разговарају са свима у свету, али и да одбаце претње, уцене и ултиматуме западних сила.

Најболнија рана на срцу целокупног српског народа јесте Косово и Метохија. Данас је потпуно јасно свима, па и онима који својевремено нису желели да чују озбиљне и истините аргументе, онима до којих тада није допирао глас разума, да су западне силе бомбардовале Србију, убијале једну земљу и један народ, не због било какве хуманитарне катастрофе, не због било каквог недемократског режима у Србији, већ само због тога што су желели нашу територију, само због тога што су желели отимање Косова и Метохије.

Данашњи отворени експонент оних који нам отимају Косово и Метохију, који нам уништавају Србију јесте председник Демократске странке и режимски кандидат на изборима Борис Тадић. Борис Тадић је најпре темељно уништио српску војску, а затим свом својом снагом кренуо на уништавање Србије као државе. У том прљавом послу против Србије Борис Тадић неће стати све док не буде побеђен демократски исказаном вољом грађана на изборима.

Кандидат српских радикала, али рекао бих, и највећег дела нашег народа на предстојећим изборима је Томислав Николић. Тешко ми је да говорим о Томиславу Николићу, јер је реч о човеку који је мој заменик у Српској радикалној странци, али и о човеку за којег могу да кажем да ми је више од 16 година најбољи пријатељ. Томислав Николић је човек који никада неће издати своје радикалско уверење, он је човек који никада неће изневерити поверење грађана, поштен је, скроман, частан и одговоран човек. У животу је обављао тешке послове и сваки је радио са љубављу и великим еланом. Томислав Николић више него било ко други у Србији заслужује поверење народа, а уверен сам да ће му грађани Србије то поверење указати. Томислав Николић ће бити најбољи гарант државног јединства Србије, очувања њеног суверенитета, али и светионик борбе против корупције и криминала коју је ДОС инаогурисао као основно начело владавине.

Сви ми који се данас на различите начине боримо за ослобађање Србије и ширење истине о српском народу на председничким изборима бићемо уз Томислава Николића.

Свим срцем,
Војислав ШЕШЕЉ

Нема коментара: